Öne Çıkanlar baskan sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı karakopru Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak

Bu haber kez okundu.

Sigara Bıraktırma eylemi
Şanlıurfa Yeşil Derneği Şubesi tarafından Yeşil Ay haftası etkinliği ilginç görüntülere sahne oldu.
Şanlıurfa Yeşilay Derneği Urfa Temsilciliği tarafından Şanlıurfa Valiliğine kartondan yapılmış tabut ile gelen dernek üyeleri burada Şanlıurfa Vali Yardımcı Aylin Kırcı Duman tarafından karşılandılar. Kısa bir konuşma yapan Vali Yardımcısı Duman’’Yeşilay derneğimiz sigarayı bıraktırmak için vatandaşlarımıza bir program düzenliyorlar. Bu anlamda izmaritler ve sigaralar topluyorlar bizde bu arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyoruz herkesin sigara bırakmasını istiyoruz dedi.
 Yeşil ay Şanlıurfa Temsilcisi Muharrem Çelik İse’’  Yaklaşık bir haftadır Yeşilay haftası kapmasında farklı programlar düzenliyoruz. Bu etkinlikler kapsamında Şanlıurfa Vali Yardımcımızın desteklerini alıp vatandaşlardan sigaralarını almaya yani sigaralarını bıraktırmaya çalışacağız toplum olarak sigaranın kötü olduğunu bilgilendirmemiz lazım diye konuştu.
 Programda Dernek tarafından yapılan kartondan tabut’un Valilik önünde yakılacağını duyan vali yardımcısı Aylin kırcı duman burada bunu yakmayın başka yerde yakın diyerek ilginç anlara neden oldu. Buradan ayrılan dernek üyeleri tabutu omuzlara alıp sokakta vatandaşlara sigara bırakmaları için çaba sarf etti. Bazı vatandaşlar günün önemine bina yen sigaralarını Yeşilaycılara teslim ederek sigarayı bırakacaklarını söylediler. Bazı vatandaşlar ise sigaraya para verdim bırakmam evet derim ama yalan derim ben sigara içmek istiyorum diyerek komik anlar yaşattılar.
 Yapılan çalışmalar sonunda kartondan yapılan tabut vatandaşlar ve dernek üyeleri tarafından yakıldı.
 Ayrıca programa Anadolu Gençlik Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı Fevzi Çelik, Yahya Kemal Beyatlı Lisesi izcileri ve izci liderinin yanı sıra Kısas Lisesi Müdürü ve katıldı.
  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49