Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Sentetik Halı Sahadaki İlk Maçı
 Şanlıurfa Halfeti İlçe Kaymakamlığı tarafından yaptırılan sentetik futbol sahasının açılışında Halfeti İlçe Kaymakamı Mehmet Keklik ile gençler maç yaptı.

 İnşaatı tamamlanan sentetik futbol sahasında Halfetili gençleri ile açılış maçı yapan Halfeti İlçe Kaymakamı Keklik, maç öncesi yaptığı açıklamada “İlçemizde daha önce gençlerimizin kullanabileceği halı saha haricinde bir futbol sahası bulunmamaktaydı. Futbol sahamızın tamamlanması ile birlikte artık gençlerimiz ve Halfeti Spor Kulübü oldukça rahatlayacaktır. Böyle bir tesisin ilçemize kazandırılması yönünden çok mutluyum. İnşallah diğer spor dallarında da ilçemize en kısa sürede yeni tesisler kazandırarak tesisleşme adına birçok eksiğimizi gideririz” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49