Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan sanlıurfa Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak

Bu haber kez okundu.

Şehit Aileler Derneği'nde Bayram Coşkusu Yaşandı
 Şanlıurfa Şehit Aileler  Yardımlaşma ve dayanışma Derneği'nde Bayramlaşmaya  MHP İl  Başkanı, Ülküocağı İl Başkanı, Şehit Aileler Dernek Başkanı, Şehit Aileler, Gazilerin Katılımıyla  bayramın coşkusunu yaşandı.
Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek binasında gerçekleşen bayram törenine MHP Şanlıurfa İl Başkanı İbrahim Özyavuz, Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz, Ülkü Ocakları Şanlıurfa İl Başkanı Mustafa Nargülü, Şehit Aileler  ve Gazilerin katılımıyla kutlandı.  
MHP il Başkanımız sayın İbrahim Özyavuz’da Her zaman Şehit Aileleri emrinde olduklarını ve devletimizin şehit Ailelere ve Gazilere ne yapara azdır. Vatan Şehitlerini, Ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK’ü ve bütün Müslüman kardeşlerimizi Rahmetle, Gazilerimizi minnetle anıyorum dedi
Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz, tüm Müslüman aleminin bayramını tebrik etti. Yavuz, "11 ayın sultanı Ramazan ayını bitirmenin coşkusu ve mutluluğu içerisindeyiz. Bugün de burada Şehit Aileler ve Gazilerimizle  bir araya geldik ve dostluk ve beraberliğin mutluluğunu yaşıyoruz. Malumunuz bazı bölgelerde savaş yaşanmakta ve insanlar katledilmekte. Ümit ediyoruz ki yüce Rabbimizden, bu savaşların yerini mutluluk alır ve kardeşlik yeniden canlanır. Bugün bizi yalnız bırakmayan MHP il Başkanımız sayın İbrahim Özyavuz ve yünetimine teşekür ediyorum.  Ben, şahsım ve derneğim adına bütün Şanlıurfalıların Ramazan Bayramı'nı kutluyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49