Öne Çıkanlar baskan sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak

Bu haber kez okundu.

Saraçoğlu, vergi dairesini ziyaret etti
MHP Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Kemal Saraçoğlu Vergi Dairesi ziyaret etti.
 
Yaklaşan yerel seçimler öncesi, seçim çalışmalarını hızlandıran MHP Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Kemal Saraçoğlu, A’dan Z’ye her kesimi ziyaret ediyor.  Seçim çalışmaları ve projeleri hakkında her gittiği yerde vatandaşları bilgilendiren Saraçoğlu, gece gündüz demeden çalışıyor.
 
Mustafa Kemal Saraçoğlu son olarak Vergi Dairesi Başkanları ve çalışanlarını ziyaret etti.  Burada çalışanlarla sohbet eden Saraçoğlu, daha sonra Vergi Dairesi Müdürü Cemal Demir’i makamında ziyaret etti.  Vergi Dairesi Müdürü Cemal Demir, heyetiyle beraber gelen MHP Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Kemal Saraçoğlu’na ziyaret ettiği için teşekkür etti, seçim çalışmalarında başarılar diledi. Demir, Urfa için hayırlısı olması temennisinde bulundu.
 
  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49