Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor sanlıurfa baskan

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da Tır devrildi
Şanlıurfa Mardin karayolunda Mucur yükü Tır devrildi.
Kaza saat 14:30 sıralarında Şanlıurfa Mardin Karayolunun 4.kilometresinde meydana geldi. alınan bilgiler göre Viranşehir istikametinden gelen Şefik K.’ın kullandığı mucur yüklü  63 B 3334 plaklı tır sürücünün direksiyon hakimiyetinin kaybetmesi sonucu Tır orta refüje çarparak devrildi. Şans eseri yaralanan olmazken Dorse’de bulunan mucur yola savruldu. Sürücülerin haber vermesi ile olay yerine itfaiye ve polis intikal etti. yol kontrollü olarak tek şeritten sağırken, Tır’ın çekilmesi ve yola savrulan mucurun temizlemesi ile yol normale döndü kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49