Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor sanlıurfa baskan

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da oto hırsızları yakalandı
 Şanlıurfa'da, otomobil çalan 2 şüpheli ile polis arasında kovalamaca yaşandı. Çalıntı aracın içinde çalıntı motosiklet çıktı. Kaçan araç kovalamaca sonucu yakalandı olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.
Olay,sabaha karşı Akabe'de meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinden çaldıkları otomobille  ile plakasını çamurla kapatan şüpheliler Akabe mevkiine kadar kaçan oto hırsızları burada kovalama sonucu kıskıvrak yakalandılar. Hırsızlık zanlıları otomobil içersinde kuba motorun çıktığı da öğrenilirken, olayla ilgili M.G. ve H. D.’nin gözaltına alındı. Şüpheliler emniyetteki soruların ardından adliye'ye sevk edilecekler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49