Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da Mermer Hırsızları Yakalandı
Şanlıurfa Mermer yapımında kullanılan aletleri ve malzemeleri çaldıkları iddia edilen  2 kişi yakalandı mahkemeye çıkarılan şahıslar  tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 
Alınan bilgiye göre Olay Eski sanayi sitesi civarında bulunan Mermer atölyesinde meydana geldi. İddiaya  göre Mermer Atölyesine giren iki hırsız piyasa değeri 8 bin lira olan  mermer yapımında kullanılan aletler ve malzemeleri çaldı.  İş yeri sahibinin durumu  Polis ekiplerine  bildirilmesi üzerine Şanlıurfa Emniyet müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği teknik takıp sonucu söz konusu adresten malzemeleri çaldığı iddia edilen M.M ve Y. A. ‘yı gözaltına aldı. Gözaltına alına salışlar   Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolden sonra çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildiler.
 
 
Öte yandan 8 bin lira değerdeki çalınan malzemelerin bir kısmı işyerine teslim edildiği polis tarafından  bildirildi.
  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49