Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan sanlıurfa Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da Kutlu  Doğum Etkinliği
Şanlıurfa’nın manevi mekanlarından Balıklıgöl Amfi Tiyatroda düzenlenen programa KYK Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Dursun ÖZDEMİR, Orman Bölge Müdürü Ahmet ÜNVER, İl Müftüsü İhsan AÇIK, Eyyübiye İlçe Müftüsü Adem DOBUR, İl Müftü yardımcıları , öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Kuranı Kerim tilavetiyle başlayan program , KYK Şanlıurfa İl Müdürü Mahmut BAĞMANCI’nın yaptığı açılış konuşması ile devam etti.İl Müdürü Mahmut BAĞMANCI konuşmasında  Kredi ve Yurtlar Kurumunun Barınma,beslenme ve kredi hizmetinin yanında , Gençliğin ilgi, ihtiyaç ve sorunlarını saptamak, çözüm ortakları ile eşgüdüm ve iş birliği içinde çalışarak kişisel, sosyal ve sportif alanlarda destekleyici politikalar oluşturmak, Milli dini ve manevi değerlerin önemini anlatan , sürekli eğitimi ve gelişimi esas alan projeler üretmek, uygulamak, desteklemek ve bu sayede toplumsal hayatın aktif üyesi, yenilikçi, özgüven sahibi, milli ve manevi değerlerin bilincinde sahip olan lider gençler yetiştirmek olduğundan bahsetti.
Dr.Fatih KOCA ve ekibinin birbirinden güzel ilahi dinletileriyle katılımcıların coşkulu yaşadığı programda , öğrencilere ve katılımcı misafirlere Etli nohutlu pilav veayran ikram edildi. Ayrıca programa katılan herkese Prof. Dr. İsmail KARAGÖZ’ÜN “Peygamberimiz ve Güven Toplumu” isimli kitabı hediye edildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49