Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak sanlıurfa

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da kavga! 2 ölü, 1 yaralı
Olay Eyyübiye ilçesi Nur Kalkan Mahallesinde meydana geldi. iddiaya göre  Doğan ile Elmas aileleri arasında mağarada köpek beslemesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışmada büyüdü kavgaya dönüştü kavgada pompalı silahtan çıkan kurşunlara İsmail D. ve Ahmet E.'a ve 5 kişiye isabet etti. İsmail D. olay yerinde hayatını kaybetti. Olayın haber verilmesi ile olay yerinde sağlık ekibi ve polis intikal etti. Ağır yaralanan Ahmet E. Ambulans ile Balıklıgöl devlet hastanesine kaldırıldı. burada yapılan tüm müdahaleye rağmen Ahmet E.  kurtulmayarak hayatını kaybetti. Mahmut E.ve 4 kişi ise  Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde kaldırıldı. Ölümüyle yakınlarını yasa boğan İsmail D. ile Ahmet E.’ın cenazeleri otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.. Polis olayla ilgili  Mahmut E., Nuri D, Vedat D. ve Mehmet D.'yi gözaltına aldı, olayda kullanılan 2 adet pompalı tüfeğe ele geçirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49