Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan sanlıurfa Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da Fetö'den 532 Kişi Tutuklandı
FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 15 Temmuz'dan bu yana Şanlıurfa'da gözaltına alınan 852 kişiden 532'si tutuklandı.
15 Temmuz darbe girişiminin ardından Şanlıurfa'da FETÖ/PDY ile irtibatlı olduğu saptanan 852 kişi gözaltına alındı. Darbe girişiminin ardından Şanlıurfa ve ilçelerindeki kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan 2 kaymakam, 3 avukat, 41 öğretim üyesi, 45 asker, 49 hakim ve savcı, 126 memur, 266 polis çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine konuldu. Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında halen 53 kişinin gözaltı süresi devam ederken, 159 kişinin de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı öğrenildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49