Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da feci kaza, 1ölü, 19 yaralı
Kaza, Siverek-Kahta karayolunun 22'nci kilometresinde meydana geldi.  Alınan bilgilere göre Gazek Mahallesi'nde oturan ve Kalınağaç Mahallesi'nde bulunan ilk ve ortaokula giden öğrencileri taşıyan 58 yaşındaki Paşa Devebakan yönetimindeki 63 D 61 09 plakalı servis minibüsü, kontrolden çıktı ve takla atarak şarampole devrildi. Can pazarının yaşandığı kazayı görenlerin ihbarda bulunması üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve kurtarma ekibi sevk edildi. İhbarın ardından bölgeye gelen ekipler, çoğunluğu minibüsten etrafa savrularak yaralanan öğrenciler ile minibüs sürücüsünü ambulanslarla Siverek Devlet Hastanesi'ne taşıdı. Acil serviste müdahale edilen yaralılardan minibüs sürücüsü Paşa Devebakan, doktorların müdahalesine karşın kurtarılamayarak öldü. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49