Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da Duba Terörü
Şanlıurfa 12 Eylül caddesinde yola dikilen çelik Dubalar araçlara büyük hasara neden oluyor.
 
12 Eylül caddesinde geçiş esnasında yola dikilen dubalar sürücülerin anlık dalgınlıkları araçlara büyük zarar veriyor. Vatandaşlar "Bu duba sisteminin yanlış olduğunu yola duba dikilmesi ilk defa Şanlıurfa’da yaşandığını bu yanlışın düzletilmesi gerektiğini" vurgulayarak belediyeye tepki gösterdi. Dubaların kalkmasını dile getiren Demokrasi Caddesi esnafları r belediyeden sistemin değiştirmesini istedi.
 
 Demokrasi caddesi esnafı, buradaki sistemin değişmesini istiyorum. Belediyenin bu sistemde ısrar etmesinin nedeni ne' İlla bu sistemi değiştirmek için birilerinin bağırması, çağırması ya da yolu kapatması mı gerekiyor" dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49