Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlandı
30 Ağustos Zafer Bayramının 92’ıncı yıldönümüne yönelik kutlamalar Şehitlik Çamlıktaki Atatürk Anıtına Valilik, Belediye, 20. Zırhlı Tugay Komutanlığına ait çelenklerin konulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Törene Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, 20. zırhlı tugay komutan vekili piyade albay İsmail Güzeller,  Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Av. Nihat Kılıç, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Askeri Erkan, şehit yakınları katıldı.
Şanlıurfa Valisi İzzetin Küçük Valilik şeref salonunda tebrikleri kabul etti. Daha sonra Valililik önünde kurulan platformda resmi geçit töreni,  saygı duruşu ve istiklal marşın okunmasıyla  günün önem belirten konuşmalarından ardından Askeri tören geçişiyle tören sona erdi. Törende vatandaşların olmaması dikkatlerden kaçmadı.
Şanlıurfa Valisi İzzetin Küçük, gazeteciler yaptığı açıklamada, 30 Ağustos zafer bayramını kururla kutluyoruz çünkü 92 sene önce bütün düşmanlara bütün Dünya'ya Anadolu topraklarını kapattığımız gündür kesinkes zaferle taçlandırdığımız gündür Ağustos ayı milletimizi için çok önemli bir aydır 26 Ağustos 1071'dede biz bu toprakların kapısını Ağustos ayında açtık" dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49