Öne Çıkanlar baskan sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi karakopru

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da 20 Dönümlük Ekili Arazi Kül Oldu
Edinilen bilgilere göre olay, dün akşam saatlerinde Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesine bağlı Söğütlü kırsal mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre ekili tarlanın içinden geçen elektrik direğinden bilinmeyen bir neden ile çıkan kıvılcımlar ekili 200 dönümlük arazide yangına neden oldu. Yangını gören kırsal mahalle sakinleri itfaiye ekiplerine haber vermesi üzerine yangına itfaiye ekipleri gelene kadar kendi imkânlarıyla müdahale etmeye çalıştılar. Bir süre sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale edip kontrol altına alırken 200 dönümlük ekili arazi de 20 dönümlük alan yanarak küle döndü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49