Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak Sancaktepe -Şanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa Polisinden 'Zerdüşt' Operasyonu
Olay, Şanlıurfa merkeze bağlı Süleymaniye Mahallesi 1775. Sokak üzerinde, isimsiz bir çay ocağında meydana geldi. Polis ekipleri, müşteri kılığında söz konusu çay ocağında gözlem yaparken, kumar masasına paraların atılmasıyla 'zar düştü' anonsu çekilmesi üzerine, çay ocağına operasyon düzenlendi. Yapılan operasyonda kumar oynayan 6 kişi ve kumar oynatan S.A. ile İ.Ö. gözaltına alındı.

Gözaltına alınan S.A ve İ.Ö., Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sağlık raporu için getirilirken, burada bulunan gazetecilere küfürler yağdırdı. Şahıslar, hastanede de doktor ve polislere zor anlar yaşattı. Alınan sağlık raporunun ardından adliyeye sevk edilen S.A. ve İ.Ö., çıkarıldıkları mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Kumar oynadığı için gözaltına alınan 6 kişiye ise, Kabahatler Kanunu'ndan dolayı 182 TL para cezası verildi.

Öte yandan, çay ocağından bir adet kumar masası, 360 TL para ve çok sayıda zar ele geçirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49