Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan sanlıurfa Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa il kongresi başladı

Koronavirüs nedeniyle yoğun tedbirlerin alındığı kongrede zaman zaman sosyal mesafe konusunda uyarılar yapıldı. Salonun dört bir tarafı parti bayrakları ve mesajlarla süslendi.

Gerçekleşen kongreye; " AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Konya Milletvekili Dr. Leyla Şahin Usta, Şanlıurfa Milletvekilleri Zemzem Gülender Açanal, Kasım Gülpınar, Mehmet Ali Cevheri, İbrahim Halil Yıldız, Halil Özşavlı, Ahmet Akay, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ilçe belediye başkanları, AK Parti kadın kolları teşkilatı, AK Parti gençlik kolları teşkilatı, eski ve yeni il başkanları katılım gösterdi.

Kongrede söz alan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, yapılan çalışmalar ve yatırımlar hakkında bilgiler verdi.

Kongrede söz alan Vekil Gülpınar ve Vekil Açanal, eski Başkan Bahattin Yıldız'a teşekkür ederek, yeni yönetime başarılar diledi.

Vekillerin ardından AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat konuştu. Polat da yeni yönetime başarılar diledi.

Kongrede AK Parti Milletvekili İbrahim Halil Yıldız, 2023 seçimlerine değinerek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önderliğinde çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.

Kongreye katılan İnsan Hakları Başkanı, Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta ise yolun zor olduğunu ve mücadeleyi sürdürdüklerini aktardı. Usta, "Gara'daki şehitlerimize rahmet diliyoruz. Buradan teröre geçit vermeyeceğimizi bir kere daha söylemek istiyoruz. Bu partinin sahibi bu millettir. Hiç bir terör örgütüne müsaade etmedik, etmeyeceğiz. Abdurrahman Başkana ve ekibini de başarılar dileriz." dedi.

Usta'dan sonra söz alan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki ise kendisine seslenen bir vatandaşa, kongreden sonra taleplerini iletmesini söyledi.

Özhaseki, konuşmasında, görevi devredenin de devralanın da gözyaşları içinde olduğunu belirterek, "İşte dava ruhu budur" dedi.

Video konferans sistemiyle kongreye katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan;

“Sevgili Ankaralı kardeşlerim, canlı bağlantı ile birlikte olduğumuz Ordulu ve Şanlıufalı kardeşlerim, sevgili hanfendiler ve beyefendiler sizleri en kalbi duygularımla hasretle muhabbetle selamlıyorum.

Tüm dava arkadaşlarımıza Ankara'dan selamlarımı gönderiyorum. Bugün Ankara, Şanlıurfa ve Ordu kongrelerimizi gerçekleştiriyoruz. Kuruluşundan itibaren partimizde görev almış kardeşlerimize şükranlarımı sunuyorum. Aramızdan ayrılan kardeşlerimize Allah'tan rahmet diliyorum.

Erdoğan, açıklamasında, "Güneşi balçıkla kapanmaz. AK Parti çatısı altında ülkeye hizmet etmek isteyenlerin sayısı giderek artıyor. Birlik ve beraberliğimizin güvencesi olan Cumhur İttifakı da maruz kaldığı saldırıya rağmen her geçen gün daha da güçleniyor.Kendi yaptıkları her kurultayı birer gladyatör arenasına dönüştürenlerin AK Parti kongrelerine çamur atmasını doğrusu tebessümle karşılıyorum.Teröristlere karşı Gara'da, Cudi'de, Tendürek'te, Bestler Deresi’nde mücadelemizi sürdüreceğiz, sen de tribünlerden seyret.Bölücü örgütün yandaşlarına koltuk değnekliği yapanlara inat biz bu mücadeleyi milletimiz için, milletimizle birlikte yürüyoruz.Terörün başını ezene, bu ülkede terör sorununu kökten çözene kadar mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz.

Şanlıurfa bizden daha fazla çalışmamızı bekliyor. Bütün teşkilatlardan davalarına 4 elle sarılmalarını bekliyorum. Kongrede görev üstlenen kardeşlerimizi tebrik ediyor, başarılarını diliyorum.

Tek liste halinde gerçekleşen kongrede İl Başkanı adayı Abdurrahman Kırıkçı başkan olarak seçildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49