Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan sanlıurfa Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa İçin Gönül Köprüsü Kuracağız
Gaziantep'te faaliyet gösteren Şanlıurfalı dernek temsilcileriyle bir araya gelen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, "Şanlıurfa için gönül köprüsü kuracağız" dedi
Gaziantep ziyaretleri kapsamında Gaziantep'te faaliyet gösteren Şanlıurfalı STK Temsilcileriyle Gaziantep'te yaşayan Şanlıurfalı Kültür ve Dayanışma Derneğinde; Suruç Derneği, Halfeti Derneği, Birecikliler Derneği bir araya gelen Başkan Nihat Çiftçi, Şanlıurfa'nın kültür turizm ve tanıtım çalışmalarıyla ilgili istişare toplantısı gerçekleştirdi.
Burada Büyükşehir Belediyesi'nin yapmış olduğu çalışmaları anlatan Başkan Nihat Çiftçi, Bütün dünyada yaşayan Şanlıurfalılar için gönül köprüsü kurmayı hedeflediklerini söyledi.
Başkan Nihat Çiftçi, "Geçtiğimiz günlerde bir araya gelmiştik. Şuanda da ziyaretlerimizi tekrar sürdürerek birlik ve beraberliğimizi pekiştireceğiz. Belediyeler olarak bölgede yapılacak ortak çalışmalar hakkında geçtiğimiz günlerde Ankara'da yapılan toplantılarda bir araya geldik. Bölgemizin turizmi, kültürel değerlerini tüm dünyaya duyurmak için  Güneydoğu Anadolu Bölgesi belediyeleri ile istişare toplantısında bulunduk, bu toplantıların bölgemize çok yarar sağlayacağını düşünüyorum" şeklinde konuştu.
Ziyaretlerinden dolayı Şanlıurfa Büyükşehir belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi'ye teşekkür eden Gaziantep'te yaşayan Şanlıurfalılar Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mustafa İsmet Erdoğan, "Biz Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çifyçi'yi hiç bir zaman çoğrafi olarak bir belediye başkanı olarak görmedik. Urfa dışında yaşayan Urfalıların da gönüllerinin başkanıdır. Bu gün kendilerini tekrar burada görmekten onur duyduk" şeklinde konuştu
Ziyaretleri kapsamında Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'inin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Bölge Belediyeler toplantısına, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu ve  Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara katıldı.
Gerçekleştirilen toplantıda bölgede yürütülecek ortak çalışmalar hakkında istişarede bulunan Başkanlar, Gaziantep Büyükşehir belediyesi tarafından kültür ve turizm alanında yürütülen çalışmaları incelediler.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49