Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan sanlıurfa Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da silah kaçakçılığı operasyon 1 kişi tutuklandı
Edilen bilgilere göre, Siverek Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında ilçede silah kaçakçılığı yapıldığı tespit edilen bir adrese Siverek İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı KOM ekiplerince operasyon düzenlendi. Operasyonda yapılan aramada bir adet uzun namlulu silah silaha ait 1 adet şarjör ve 255 adet fişek, 20 adet 7.62mm çapında fişek, 10 adet 9.19 tabanca fişeği , 2 adet uzun namlulu silahlara ait dipçik, 2 adet uzun namlulu silahlara ait şarjör, 3 adet tabanca şarjörü ve uzun namlulu silahlara ait olduğu değerlendirilen çeşitli parçalar ele geçirildi. Olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı
Ayrıca ilçe merkezinde durdurulan bir araçta yapılan aramada 9 adet 7 tabanca ve tabancalara ait 9 adet şarjör ele geçirildi.
Operasyonlarda gözaltına şüphelilerinden 1 kişi tutuklandı, 1 şüpheli hakkında ikmalen işlem yapılırken 1 şüpheli hakkında ise tahkikata başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49