Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan sanlıurfa Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da  kurulan semt pazarları denetlendi
Korona virüs salgını nedeniyle İçişleri Bakanlığı tarafından tam kapanma sürecinde yayımlanan 'Pazar Yerleri' genelgesine göre 8 Mayıs - 15 Mayıs Cumartesi günleri saat 10.00-17.00 arasında yaş sebze ve meyve ile fide satışı yapan pazar yerleri, hizmet vermeye başladı. Bu kapsamda Şanlıurfa'nın değişik mahallerinde kurulan pazar yerleri denetlendi.
Denetime, Eyyübiye İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve Zabıta ekipleri kurulan semt pazarlarında maske takma, sosyal mesafe ve hijyen kurallarını denetledi. Pazara gelen vatandaşlara da, salgın tedbirleri ile ilgili uyarılarda bulunmaya devam ediyor.
Saat 10.00 itibariyle Kenttin bir çok noktasında kurulan semt pazarındaki denetimlerin gün içerisinde de devam edeceği bildirildi.
Ekipler, semt pazarlarında salgınla mücadele kapsamında yapılan denetimlerin dışında ürünlerin fiyat etiketlerinin de denetimlerini gerçekleştirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49