Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da Gölete Giren Genç Boğuldu

Alınan bilgilere göre dün akşam saatlerinde ailesiyle birlikte piknik yapmak amacıyla Bozova Fırat Nehrine giren 23 yaşında Yunus Çiftçi, yüzme bildiği halde kıyafetleriyle girdiği suda boğuldu. Gencin cesedine sabah saatlerinde ulaşıldı.

Suya serinlemek için suya giren 23 yaşındaki yunus çiftçi, bir daha çıkamazken olay yerine gelen su altı polisleri ve sağlık ekipleri gencin cesedini çıkarmak için uzun uğraşlar sarf etti. Karanlığın çökmesiyle aramayı sonlandıran ekipler sabah saatlerinde devam ettiler. Ekiplerin uzun uğraşları sonucu Yunus Çiftçi'nin cesedi sudan çıkarıldı. 23 yaşındaki gencin ailesi bir umut olay yerinde beklerken, alınan haberle sinir krizi geçirdi.

Çiftçi'nin cesedi Atatürk Barajı bot komutanlığına kaldırıldı. Savcının incelemesi sonrası Şanlıurfa adli tıp morguna kaldırılacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49