Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da Gasp ve Uyuşturucu Çetesine Operasyon

Alınan bilgiye göre, 28 Aralık 2018'de gece saatlerinde V.B. kimliği belirsiz kişilerce zorla bir araca konularak kaçırıldı. Olayın ihbar edilmesi ile İl Emniyet müdürlüğü Cinayet-Gasp Büro Amirliği ekipleri ile Narkotik Şube ekiplerinin ortak yaptığı çalışmada kaçırılan V.B.'nin bir mağarada olduğu bilgisi üzerine ekipler mağaraya operasyon düzenledi. V.B.'yi mağaraya götürerek işkence ve yağma edilmesi olayı ile ilgili olarak, aralarında 1 bayanında bulunduğu 5 kişi gözaltına alındı. Mağarada yapılan aramada 1 Bin 800 Gram Esrar Maddesi, 2 Adet Hassas Terazi, 1 Adet Tüfek, Mağdur şahsın zorla alınan cep telefonu ile birlikte 9 Adet Cep Telefonu ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerin ardından Adliye'ye sevk edilen zanlılardan İ.S, S.D. ve bayan A.T. Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma ve birden fazla kişiyle silahla yağma suçlarından tutuklandı. Şüpheli B.E. Ve Ö.T. ise Adli Kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49