Öne Çıkanlar baskan sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı karakopru Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da Bugün İlk Teravih,Yarın İlk İftar

Şanlıurfalılar bu gece kılınacak ilk teravih namazı ve sonrasında kalkılacak sahurla 'On Bir Ayın Sultanı'nı ağırlamaya başlayacak. Peygamberler Şehri olan Şanlıurfa’da bu yılda Ramazan ayı coşkulu bir şekilde yaşanacak.

Peki İlk Teravih Saat Kaçta Kılınacak?

Ramazan ayının simgesi olan Teravih bu gece kılınacak.Tüm Şanlıurfa halkının sabırsızlıkla beklediği bu mübarek ayın nişanesi olan Teravih bu gece şehrin tüm camilerinde kılınacak.Ramazan ayı çalışmaları kapsamında camilerde bayanlar içinde yer ayrılacak.

Bu yılın ilk Ramazan orucunu tutacak olan Şanlıurfa’lılar saat:3:0’den itibaren oruçlu olacak.Şehrin çoğu camisinde bu saatten sonra hatim cüzleri okunacak

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49