Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan sanlıurfa Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da 3 kişinin ölün nedeni belli oldu

Olay hafta sonu Şanlıurfa'nın Karaköprü İlçesin bağlı Buğdayhüyük Mahallesinin Fırat Nehri kıyısında meydan geldi. İddiaya göre ısınmak için ateş yakan ve karbon monoksit gazından zehirlenen 3 kişinin cansız bedeni panelvan bir ticari aracın içerisinde bulundu. Aracın içerisinde birilerinin cansız şekilde yattığını gören çevredekiler jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdiler. Olay Yerine giden sağlık ekipleri yaptıkları incelemede K.İ. (10), H.İ. ve M.K.'nin cansız bedenine ulaştılar. Olay yerinde jandarma ekiplerinin yaptığı inceleme sonrası 1'i çocuk 3 kişinin cansız bedeni otopsi yapılmak üzere adli tıp morguna kaldırıldı.

Konuyla ilgili Şanlıurfa valiliğinden yapılan açıklamada;

"Şanlıurfa İli mülki sınırları içerisinde 21 Şubat 2021 tarihinde, panelvan tipi araç ile balık tutmak ve piknik yapmak için gelen (1)’i çocuk (3) kişilik bir aile, araç içerisine koydukları ısınmak amaçlı taş ocağı çay mangalını, odun ve kömür ile yakmak suretiyle uyumaları üzerine sızan karbon monoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetmiştir.

Söz konusu olayda kullanılan taş ocağı çay mangalının, açık arazide yemek pişirmek veya su ısıtmak amaçlı kullanılması gerekirken, kapalı bir alanda amaç dışı kullanılması sonucu (1) ailenin yok olmasına neden olmuştur"denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49