Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Şairler Buluştu
ABDULLAH YİĞİT 

Çanakkale ilinde yapılan şiir fırtınası 2 geleneksel Çanakkale buluşmasında muhabirimiz Abdullah Yiğit’e katkılarından dolayı plaket takdim edildi.

28.29.30 Haziran tarihleri Arasında yapılan Çanakkale 2 geleneksel Çanakkale şiir buluşması çok renkli geçti. Türkiye’nin çeşitli illerinden ve Azerbaycan ülkesinden gelen yazar ve şair gazetecilerin katılımı ile yapılan Çanakkale 2 geleneksel şiir fırtınası Çanakkale 18 mart üniversitesi Süleyman Demirel konferans salonunda yapıldı.

Gece ye katılanlar  Çanakkale akademi şiir ailesi, Çanakkale 18 Mart üniversitesi Türk Kültürü Topluğu, Şiir Fırtınası yönetim kurulu başkanı Nihal Mir Doğan. Azerbaycan milli şairi Prof.Dr. Mehmet İsmail Hocam ve Türk, Azerbaycan yazar, şair ve gazeteciler çok sayıda Çanakkale seyircilerin katılımı ile gerçekleştirildi.

Gecede bir konuşma yapan Şiir Fırtınası Yönetim Kurulu Başkanı Nihal Mir Doğan” biz şiir fırtınası 2 geleneksel Çanakkale şiir buluşması ikincisi bu gün düzenliyoruz. Türkiye’nin değişik illerinden gelen şair ve konuklarımız ve Azerbaycan Türk kardeşlerimiz şairleri şuan aramızda biz ülkenin şair ve yazarları olarak ülkemizde çok sayıda şairleri bir araya getiriyoruz Türk dünyasının kalbi şuan Çanakkale de atıyor biz Çanakkale olmaktan çok sevinçliyiz Çanakkale geçilmez diyoruz .

Azerbaycan ve Türk şairlerin şiir dinletisinden sonra ödül töreni geçildi.

Şiir fırtınası tarafından katılımcılar ve katkı da bulunanlara ödül verildi.

Şiir fırtınası yönetim kurulu başkanı Nihal mir doğan tarafından tek tek ödülleri platformda verildi.

Muhabirimiz Abdullah Yiğit ise şiir fırtınası yönetim kurulu başkanı Nihal Mir Doğan tarafından Şiir fırtınası katkılarından dolayı plaket takdim edildi.

Gazeteci Abdullah Yiğit yaptığı açıklamada “Öncelikle Şiir Fırtınası Yönetim Kurulu Başkanı Nihal Mir Doğan teşekkür ederim bizi bu ödüle layık gördüğü için bizde gazeteci olarak her zaman şiir fırtınası yanında olduğumuzu maddi ve manevi desteklerimizin devam edeceğini ifade etti”

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49