Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Şahin Halhallı'nın   "Kime Güveneceksin" albümü çıktı

Şanlıurfa’nın tanınmış sanatçılarından olan ve herkesin sesine hayran olduğu Şahin Halhallı, 2004 yılında "Tek Tabanca" albüminden 16 yıl aradan sonra "Kime Güveneceksin" isimli single çalışmasıyla sevenlerinin karşına çıktı. Halhallı piyasaya çıkardığı "Kime Güveneceksin" isimli single çalışmasına çok yakında Urfa'nın tarih dokusunu işleyen bir klip ile hayranların karşısına çıkacak.

Sanatçı Halhallı, Kime Güveneceksin" isimli single klipini Şanlıurfa'da çekeceğini belirtti, Urfalı olduğum için klipini de Şanlıurfa'da çekeceğini söyledi. Göbeklitepe, Halfeti, Siverek takaron vadisi, at çiftliği ve Şanlıurfa'nın bir çok güzel mekanında klipinde yer vereceğini belirten Halhallı," Şanlıurfa Türkiye'nin en güzel şehridir. Türkümüzün hak ettiği yere geleceğine inanıyorum ve hemşerilerime selam olsun Urfalı olmaktan Urfalı doğmaktan onur gurur duyuyorum iyiki Urfalıyım"dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49