Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Sahil eğlencesini aratmıyorlar
Şanlıurfa’da çocuklar, ateş yakıp etrafında toplanarak gitar çalıp, eğlenmeye çalışıyor.
 
Genelde deniz kıyılarında yapılan eğlence türlerini Şanlıurfa’da yapmaya çalışan çocuklar, bu şekilde eğelenerek vakit geçiriyor. Ketteki sitelerde yaşayan ailelerin çocukları, iftardan sonra bir araya gelip, çeşitli etkinlikler düzenleyerek eğleniyor. Erkek ve kız çocuklarının bir araya gelip düzenlediği etkinlikler, görenleri şaşkına çeviriyor. Yaşları 7 ile 12 arasında değişen çocuklardan bir tanesi gitar çalıp, diğerleri de şarkıya eşlik ediyor. Yaklaşık 8 kişilik bir grubun oturup eğlenmesi, görenleri şaşırtırken, çocuklar deniz kenarında yaşayan kişilerle aynı şekilde eğlenmeye çalıştığını söyledi. Gruba gitaristlik yapan Oğuz Keskin, gitar çalmayı 8 yaşında öğrendiğini ve şimdi de arkadaşlarıyla vakit geçirmek için çaldığını söyledi. İftardan sonra ailelerinin dinlendiğini belirten Keskin, arkadaşlarıyla birlikte bahçeye çıkarak eğlendiğini belirterek, “Ramazan olduğu için ailelerimiz özellikle iftardan sonra çok yoruluyor. Biz de onları rahat bırakmak için arkadaşlarımızla birlikte bahçeye gelip etkinlikler düzenliyoruz. Çeşitli oyunlar oynuyoruz, çoğu zaman da bu şekilde gitar çalıp şarkı söylüyoruz. Genelde deniz kenarında bu şekilde eğlenilir ama biz denizsiz de yapıyoruz” dedi.
 
ATEŞ YAKIP ETRAFINDA ŞARKI SÖYLÜYORLAR
 
Sahil havasını yaşamak adına sahil kenarı tarzındaki eğlenceleri düzenlediklerini söyleyen 11 yaşındaki Emine Öznur, arkadaşlarıyla bir arada olduğu için mutlu olduğunu söyleyerek, “sadece deniz kenarında ateş yakılıp şarkı söylenmez ki. Arkadaşlarımızın olduğu her yer bizim için çok eğlenceli ve şuan yaktığımız ateş de kendimizi sahil kenarında hissetmemizi sağlıyor. Daha önceleri sahil kenarında eğlenenleri gördük, ateş yakıp gitar çalıyorlardı, biz de burada öyle yapmak istedik. Yaktığımız ateşin etrafında toplanıp eğleniyoruz. Bir arkadaşımız gitar çalıyor, hepimiz de şarkılara eşlik ediyoruz. Bu şekilde çok güzel vakit geçiriyoruz. Bu şekilde çok eğleniyoruz ve gecenin ilerleyen saatlerine kadar arkadaşlarımızla vakit geçiriyoruz” şeklinde konuştu.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49