Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi baskan Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak Sancaktepe -Şanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Ramazan’da buz satışları artı
Şanlıurfa’nın kavurucu yaz sıcaklarına Ramazan’da eklendi bütün esnaf  sıcaktan şikayet ederken, bu durumdan bir tek buz satışı yapan fabrikalar şikayetçi olmadı.
 
Şanlıurfa’da gündüz 41 dereceye aşan yaz sıcaklarına Ramazan ayında eklenmesiyle buzda talep patlamasına yol açarken, en çok talep, ekmek fırınlarından geliyor.
 
Şanlıurfa’da hava sıcaklığı 41 derece ulaştı. Ramazan ayı ile birlikte bunaltıcı seviyelere çıkan hava sıcaklıkları özellikle çalışanların zor anlar yaşamasına neden oluyor. Ancak kavurucu sıcaklardan şikayet etmeyen işletmeler de var. Bunlardan biride  Şanlıurfa’da iki taneden biri  olan  buz üretim tesisi Birlik Buz Fabrikası dışarıda kavurucu sıcağa karşı burada çalışanlar hallerinden memnun
 
Birlik buz fabrika işletmecisi Mahmut Okkaş, Ramazan’dan önce fabrikadan en fazla buzu fırıncı alıyordu, fırıncılar  sıcak havada ekmek hamurlarının erken kabarmasını önlemek için buza ihtiyaç duyduklarını ifade eden Okkaş, Sıcak havaların buza olan talebi artırdığını belirtti. fabrikadan günlük 100 kalıp buz kalıbı çıkışı olduğuna işaret eden Okkaş, Ramazan ayın gelmesiyle birlikte bu rakam ikiye katlandı yaklaşık 200-300 kalıp buz satışı yapıldığını belirti. 


sanlıurfa buz satışı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49