Öne Çıkanlar baskan sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı karakopru Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak

Bu haber kez okundu.

Ramazan'da lokantacılar kilo ile kebap pişiyor

Şanlıurfa’da ramazan ayında geleneksel hale gelen iftar ve sahurda kebap yeme alışkanlığı, bu yıl koronavirüs salgını nedeniyle evlere paket servis şeklinde devam ediyor.

Şanlıurfa genelinde bulunan restoranlarda iftar için kebap pişiremeye başlandı. Lokantalar belirli bir fiyat karşılığında kilo ile kebap pişiriyor.

Kentte iftarlarını meşhur Urfa kebabıyla açmak isteyen vatandaşlar, daha ekonomik hale gelen kilo hesabıyla kebap siparişini veriyor. Kasaptan aldıkları 1 kilo etten, 5,5 kişilik porsiyon kebap yaptırmak için lokantalara giden vatandaşlar, pişirme ve garnitür parasını vererek, iftar yemeklerini hazırlıyor.

Vatanlaşalar “Sokağa çıkma kısıtlamasında bize yakın Lokmanlara kebaba sipariş ediyoruz 60 liraya aldığımız bir kilo etten 5,5 kişilik kebap çıkıyor. Buna pişirme parası, salata ve içeceklerini katarak 15-20 lira ekstra ücret ödüyoruz. Zahmetsiz bir şekilde iftardan önce sipariş verdiğimiz karışık kebabımızı alıyoruz“ diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49