Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan sanlıurfa Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak

Bu haber kez okundu.

Partilerde tempo, vatandaşta heyecan arttı
30 Mart yerel seçimlerine kısa bir süre kala, siyasi partilerde çalışma temposu artarken, vatandaşlarda da heyecan artıyor.
 
Sonucun ne olacağı kestirilemeyen Şanlıurfa’daki seçimler, vatandaşlar arasında eşitli fikirlerin savunulmasına neden oluyor. AK Parti ve BDP güçlü rakipler olarak görülürken, MHP, Saadet Partisi, Demokrat Parti, CHP ve Hüda Par da çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Saadet Partisi adayı Ahmet Bahçıvan, geçmiş dönemlerde Şanlıurfa belediye başkanlığı yapmış olması bir avantaj olarak değerlendirilirken, hizmet bekleyen ama hizmet alamadıklarını söyleyen vatandaşlar da bu dönemde oy verecekleri partiyi değiştireceklerini söylüyor. Seçimler öncesi beklentiler artarken, büyük mücadele ise AK Parti ve BDP arasında veriliyor. Adayların belirlenmesinin ardından AK Parti’de başlayan istifalar, AK Parti’ye dezavantaj olarak görülürken, MHP’nin Kemal Saraçoğlu’nu, Saadet Partisi’nin ise Ahmet Bahçıvan aday göstermesinin ciddi bir oy bölünmesine neden olacağı belirtiliyor. 30 Mart seçimlerinde sürpriz bir sonucun çıkması beklenirken, bütün siyasi partiler çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. AK Parti çalışmalarını artırmak ve rakiplere yenilmemek için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’i işin içine katarak çalışmalarını sürdürürken, BDP de Osman Baydemir’i aday göstererek zafer bayrağını kaldırmak istiyor. Daha önce hizmet beklediklerini dile getiren vatandaşlar, hizmet görmediklerini ve bu nedenle bu dönemde farklı siyasi partilere yönlendiklerini söylerken, diğer siyasi partiler de çalışmalarını yürüterek, oy potansiyelini artırmak istiyor.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49