Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Park Rezaleti
Şanlıurfa eski otogar alanında açılan AVM’de park sorunun
 
Şanlıurfa eski otogar alanından kurulan Şanlıurfa Piazza AVM’nin içinde açılacak elektronik mağazası için sabah saat saatlerinde gelen vatandaşlar ve basın mensuplarının araçları güvelik birimi  tarafından  Şanlıurfa Piazza AVM Parkına alınmadı, sadece belirli araçlara izin verildi. Gelen vatandaşlar “bu bir rezalet hem açılış var hem içeri araç almıyorlar daha açıldığı gün böyle olması üzücü olduğunu ” belirtiler.
 
Şanlıurfa Piazza AVM’nin içinde açılan elektronik mağazasının çok sayıda vatandaş sabah erken saatlerde sıraya girerek açılmasını bekledi Elektronik mağazasının açılması ile birlikte vatandaşlar kampanyalı televizyonlar hücum etti. kimi çocuğuyla geldiği mağazada ihtiyaca göre alışverişini yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49