Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor sanlıurfa baskan

Bu haber kez okundu.

Otobüs Durağına Buhar Sistemi Kuruldu
Büyükşehir Belediyesi, Türkiye'nin en sıcak illerinin başında gelen Şanlıurfa'da vatandaşların sıcaktan etkilenmemesi için otobüs duraklarına vantilatör ve buhar sistemi kurdu.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklığının vatandaşlar üzerinde oluşturduğu etkiyi asgari düzeye çekebilmek için otobüs duraklarına vantilatör ve buhar sistemi kurdu. Sabah saatlerinden gece geç saatlere kadar çalışan sistem sayesinde vatandaşlar duraklarda rahatlık içerisinde otobüslerini bekliyorlar.
Kent merkezi ve ilçelerde hizmete sunduğu yeni bulvarlar, caddeler ve kavşaklarla ulaşım sorunlarını ortadan kaldırmayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi'nin şehir içi toplu taşıma araçlarını tercih eden vatandaşların sağlığı için getirdiği yenilikler yolculardan da tam not aldı.
Hava sıcaklığının aşağı çekilmesi için yapılan sistem sayesinde bir nebze dahi olsa serinlediklerini dile getiren vatandaşlar, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'ye teşekkür etti.
OTOBÜSLERDE KLİMA DENETİMLERİ SÜRÜYOR
Öte yandan Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, yine şehir içi ulaşımı sağlayan otobüslerde klima denetimlerini sürdürüyor. Araçlarda belirlenen saatlerde klima açma zorunluluğunun olduğunu hatırlatan zabıta ekipleri, sadece toplama merkezlerinde değil şehrin dört bir yanında denetimlerin sürdüğüne dikkat çekti. Zabıta ekipleri vatandaşların sağlık koşullarını olumsuz yönde etkileyecek bu tür vakalara izin vermeyeceklerini belirtti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49