Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Önül Duygu Dolu Anlar Yaşattı.
Büyükşehir Belediyesi, Akçakale'de düzenlediği iftar yemeğinin ardından İlahi ses sanatçısı Abdurrahman Önül'ü Akçakalelilerle buluşturdu.
Ramazan etkinliklerini hız kesmeden devam eden Büyükşehir Belediyesi gerek kent merkezinde gerekse ilçelerde düzenlediği iftar programları ve konserlerle vatandaşların taktirini topluyor.
İlk olarak Akçakale Halk Eğitim Merkezi Bahçesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından günlük olarak açılan iftar sofrasında katılan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, buraya gelen yüzlerce Akçakaleliyle birlikte iftarını açtı.
İftarın ardından söylediği ilahilerle vatandaşlara duygu dolu anlar yaşatan Abdurrahman Önül, düzenlenen organizasyondan dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.
Konser sonrasında Akçakalelilerin Ramazan ayını  kutlayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, "İnşallah huzur içerisinde yaşayarak çok ramazanlar görmenin temennisinde bulunuyorum. Bu gün bu vesileyle buradayız. Akçakale Şanlıurfa'mızın sigortası, ne zaman Akçakale'ye gelsek üstün kabul gördük,  Allah razı olsun" şeklinde konuştu.
Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan ise, "Bu organizasyonda emeği geçen Başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere herkese teşekkür ediyorum, komşu ülkemizde yaşanan bu sıkıntılara rağmen İslam coğrafyasında hayırlı ramazan geçmesini diliyorum" şeklinde konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49