Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor sanlıurfa baskan

Bu haber kez okundu.

Öğrencilere 'Ekspres Osmanbey' Hattı
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Karaköprü Kız Öğrenci Yurdu'nda kalan öğrencileri körüklü otobüsünü kullanarak "Ekspres Osmanbey Kampüsü" hattı ile üniversiteye götürüyor.     
Geçtiğimiz günlerde ulaşım filosuna 2 körüklü otobüs ekleyen büyükşehir belediyesi, bunlardan birisinin Harran Üniversitesi Osmanbey Kampüsü'nde okuyan ve Karaköprü Kız Öğrenci Yurdu'nda kalan öğrencilere  tahsis etti.
Sabah 7:00'de yurdun önünden öğrencileri alan 150 yolcu kapasiteli 18 metre uzunluğunda ve 4 kapılı olan körüklü otobüs hiç bir durakta durmadan Çevik Kuvvet Kavşağı, çevre yolu istikametinden Mardin yolu üzerinden Osmanbey Kampüsüne gidiyor.
Hızlı ve konforlu bir yolculuk yapmanın keyfini yaşayan öğrenciler, yolculuk sırasından  teknolojik aletlerini 5 ayrı noktada bulunan USB girişli aparattan cihazlarını şarj ederken isteyen kablosuz ağdan internette sörf yaparken isteyenler otobüsün içinde bulunan plazmadan televizyon keyfini yaşıyor.
Söz konusu hat şimdilik günde bir sefer düzenlerken ilerleyen günlerde sefer sayısının artabileceği belirtildi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49