Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor sanlıurfa baskan

Bu haber kez okundu.

Öğrenci bursların yanında aşure ikramı
Şanlıurfalılar Derneği (ŞANDER) her yıl verdiği öğrenci burslarına bu yılda Şanlıurfalı öğrencilere verdi.
Şanlıurfalılar derneği yönetim kurulu başkanı Mahmut Nimetoğlu yaptığı açıklamada;

Ankara Şanlıurfalılar Derneği (ŞANDER) tarafından 2013-2014 yılı öğretim yılında ŞANDER Burs Komitesinin yapmış olduğu hassas değerlendirmeler sonucunda isimleri belirlenen Şanlıurfalı öğrencilere bursları verilmeye başlanmıştır.

ŞANDER ofisine burslarını almaya gelen öğrencilere Muharrem Ayı münasebetiyle, aşure, börek, meyve içecek ikram edilmiştir.

Düzenli bir geliri olmadan ŞANDER Yönetim Kurulunun yoğun çabaları ve hayırseverlerin katkılarıyla bu yılda çok sayıda öğrenciye burs verme imkanı sağlanmıştır. Ayrıca Yönetim Kurulunun hayırseverlerle girişimleri devam etmekte olup, belirlenen burs sayısının arttırılması hususunda çalışmalar sürdürülmektedir.

Şanlıurfa’mız ve ülkemiz için çok önemli ve geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz için ŞANDER tarafından her yıl başlatılan burs kampanyasına her zaman yardımlarını esirgemeyen ve bundan sonra yardım edeceklere hayırlarının Halil İbrahim Bereketi ile bereketlenmesini dileriz”dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49