Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

 Oğlu için Başbakanının yolunu kesti
Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde ailesiyle ev bakmayan giden 12 yaşındaki Mehmet Doğan maganda kurşunuyla ağır yaralandı. Baba Başbakan Davutoğlu'nun yolunu keserek faillerin bulunması için yardım istedi.
Olay Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesi Devteşti mahallesinde meydana geldi. Baba inşaat işçisi 7 çocuk babası Salih Doğan (44) çocuklarıyla Devteşti mahallesinde ev bakmaya giderken nereden geldiği belli olmayan maganda kurşunun evin en küçük çocuğu 6.sınıf öğrencisi 12 yaşındaki Mehmet Doğan'ın kafasına isabet etmesi sonucu ağır yaralandı. sivil araçla Balıklıgöl devlet hastanesine kaldırılan küçük çocuk yapılan ameliyata rağmen kurşun kafasından çıkarılmadı. Doğan Beyin cerrah servisinde makineye bağlı olarak yaşam savaşı veriyor. 
 Anne Hacer Doğan, Ağlayarak çocuğun birden yere düştüğünü belirten Anne," Yolda gidiyorduk birden yere düştü nereden kurşun geldi biz görmedik benim oğlu 12 yaşındaydı 6.sınıfa gidiyordu.  yüreğimiz yandı çocuğum yoğun bakımda durumu iyi değil gelişmesi yoktur. ben çocuğumun katili bulunsun başka bir şey istemiyorum" dedi.
Baba Mehmet Doğan," Devteşti mahallesinde çocuklarla birlikte ev bakıyorduk  dönüşte gelirken aramızda konuşuyorduk yolun kenarında çocuğumla aramızda 10 metre vardı. Aniden benim çocuğum yere yığıldı yığılmak birlikte eşim feryat etmeye başladı kurşun kurşun dediler  ben çocuğumun yanına gittiğimde çocuk gitmişti. kafasına elimi koyduğumda elim kan oldu. yoldan geçen bir vatandaşın arabasıyla hastaneye aciline getirdik film çekildi. Doktor bize çocuğun başında bir kurşun olduğunu  belirti. birinci ameliyatı yapıldı kurşun çıkarılmadı ikinci bir ameliyatın olması imkansız olduğunu Doktor söyledi. Ayrıca başka bir hastaneye sevkinin olması imkansızdır. artık makiye bağlı olarak yaşıyor,Biz bekliyoruz Allah'dan ümit kesilmez, Biz yetkililerden bir gün önce bu failinin bulunmasını istiyoruz bizim canımız yandı başkasının da canı yanmasın  Cumhurbaşkanı, Başbakan ve Emniyet teşkilatından yardım istiyorum" dedi.
Baba Doğan,"Şanlıurfa'ya gelen Başbakan'ın yanına gittim durumu anlattım bizim yüreğimiz yanıyor dedim Bu olay çözülsün Emniyette'e bir talimat ver bu maganda kurşunu sahibi bulunsun bizim yüreğimiz yanıyor başkasının da yanmasın dedim Başbakan'da gerekeni yapacağını söyledi bende ona bir mektup verdim Başbakan mektubu aldı cebine koydu,  gerekenin yapılacağını söyledi" dedi.
 Çocuğun Amcası Barış Doğan," Ben İstanbul'da çalışıyorum benim yeğenim vuruldu. bir maganda kurşunuyla ben faillerin bir an önce bulunmasını istiyorum" dedi.(Mustafa Bayar) 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49