Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Nihat Hatipoğlu Şanlıurfa ‘ya Geldi

Dini konferansları, kitapları, makaleleri, televizyon ve radyo programları ile sevilen İlahiyatçı-Yazar Prof. Dr Nihat Hatipoğlu Ramazan öncesi Şanlıurfa'da Bir Alışveriş merkezinde sevenleriyle bir araya geldi.

Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanlığı yapan Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, kent merkezindeki bir AVM'de sevenleriyle buluştu. Büyük bir bölümünü kadınların oluşturduğu her yaş grubundan ziyaretçilerin bulunduğu alanda Hatipoğlu'nun salona girişiyle birlikte alkış tufanı koptu. Etkinlik alanındaki konferans, ikinci kattaki alanını da dolduran davetliler tarafından da izlendi. Hatipoğlu'nu büyük bir dikkatle dinleyen ziyaretçiler, cep telefonlarının kameralarıyla bu anı ölümsüzleştirdiler.

Ramazan aylarında katıldığı "Sahur ve iftar" programlarında katılımcıların sorularını kendisine has üslubu, gülen yüzü ve pratik şekilde cevaplamasıyla beğeniyle izlenen Hatipoğlu, Şanlıurfa'da bir alışveriş merkezinde sevenleriyle buluştu. Hatipoğlu, katılımcılarla sohbet edip, sorularını yanıtladı.

Peygamberler şehri Şanlıurfa'da gördüğü ilgiden duygulandığını belirten Hatipoğlu, aslında bu sevginin kendisine değil, anlattıklarına olduğunu söyledi.

Yaklaşık 1 saat sahnede kalan Hatipoğlu, alışveriş merkezini dolduran vatandaşlarda gelen Ramazan'la ilgili soruları cevapladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49