Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan sanlıurfa Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak

Bu haber kez okundu.

Müslüm Gürses'e büyük vefasızlık
İki yıl önce vefat eden arabesk sanatçısı Müslüm Gürses, ölüm yıldönümünde memleketi Şanlıurfa'da isminin verildiği müze bom boş kaldı. Müslüm Gürses ölümün ikinci yılında Şanlıurfa unutuldu.
 3 Mart 2013 yılında tedavi gördüğü hastanede vefat eden Şanlıurfalı sanatçı Müslüm Gürses’in adının verildiği ve kişisel eşyalarının yer aldığı müze, sanatçının ölüm yıldönümünde boş kaldı.   
Müslüm Gürses'in ikinci ölüm yıl dönümünde Şanlıurfa’da bulunan ve adını taşıyan müzesi ise boş kaldı.  Gürses'in sanat yaşamı boyunca sahnelerde giydiği kıyafetlerin yanı sıra müzik aletleri, plak, kaset ve fotoğraf gibi aksesuarların yer aldığı alıyor. Ünlü sanatçının ikinci ölüm yıl dönümünde ise müzenin boş kaldığı görüldü. Müslüm Gürses hayranı bir kaç kişi müzenin boş kalmasına isyan etti. Hiç bir yetkilinin ölüm yıl dönümünde müzeye gelmemsi Gürses hayranların üzdü. Sabah saatlerinden bu yana açık olan müzeyi sanatçının hayranı olan 10-20 kişinin ziyaret ettiği öğrenildi.   

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49