Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Mültecilerin Çadırları Yenileniyor
Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde kurulan ve 28 bin Suriyeli mültecinin barındığı Süleyman şah çadır kenttin çadırlarının tamamı yenileniyor
   
Beş bin 200 çadırın yenilendiği çadır kentte, alt yapıda beraberinde yenileniyor. Yenilenen çadırlarla birlikte çadır kentte yaşam alanı standardı yükselmiş olacak. Geçtiğimiz günlerde başlanılan çadır yenilemenin ay sonuna kadar biteceği ifade ediliyor.
Akçakale Süleyman şah konaklama tesisleri Kamp müdürü Halil Tek yıldız konu ile ilgili şu açıklamalarda bulundu."Süleyman şah konaklama tesislerinde bulunan on mahallemizde çadır yenileme işlemleri geçtiğimiz günlerde başladı. Şu anda dört mahallemizde çadırlar yenilendi. Çadır yenileme işlemleri ay sonuna kadar biteceğini umuyoruz. Çadır yenilemekle birlikte çadırlarımızın alt yapıları da yenileniyor. Çadırların ve alt yapıların yenilenmesi ile birlikte olası bazı kazalarında önünü geçilmiş olacak. Çadırların yenilenmesi ile birlikte çadır kent daha düzenli ve modern bir görüntü kazanmış oldu."dedi.
      
 Kızılay ekibinin çadır kurulumu sırasında, Suriye’li mültecilerinde çadır kurulumunda yardımcı olduğu gözlemlendi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49