Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor sanlıurfa baskan

Bu haber kez okundu.

Mülteciler için Akçakale’de aş evi
Şanlıurfa’nın Akçakale Kaymakamlığı Çadır kent dışında kalan Suriyeli mülteciler için aş evi kurdu. Akçakale Kaymakamlığı, Suriye’de yaşanan iç savaş dolayısıyla Türkiye’ye sığınan ve Akçakale’deki akrabalarının yanında kalan Suriyeli mülteciler için aş evi kurdu. Akçakale kaymakamlığı bünyesinde kurulan aş evinden yaklaşık olarak 400 Suriyeli mülteci aile’ye sabah ve akşam olmak üzere günde iki öğün yemek verilecek. Suriyeli mültecilere verilecek olan yemeği Süleymanşah Çadır kent’e yemek veren 7 firma ücretsiz olarak karşılayacak. Aş evinin açılışını gerçekleştiren Akçakale Kaymakamı Eyüp Fırat, suriyeli mülteciler için kurulan aş evinin Çadır kent dışında akrabalarının yanında kalan Suriyeli mülteciler için kurulduğunu ifade ederek şunları kaydetti: Fırat; “Suriye’de yaşanan iç savaş dolayısıyla Ülkemize sığınan ve Akçakale’de ki akrabalarının yanında kalan Suriyeli misafirlerimiz için böyle bir çalışma başlattık. Yaklaşık olarak400 aile buradan faydalanabilecek. Sabah ve akşam olmak üzere aş evimizde iki öğün yemek vereceğiz. Bu yemekler Süleymanşah Çadır Kentimizde Suriyeli misafirlerimize yemek veren, yemek firmalarımız tarafından tamamen bağış niteliğinde ücretsiz olarak temin edilecek.”dedi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49