Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan sanlıurfa Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak

Bu haber kez okundu.

Muhtar Adayı Kızılateş Çalışmalarını Hızlandırdı

2019 yılında yapılacak olan mahalli idareler yerel seçimi öncesinde Karaköprü ilçesinin Doğukent Mahallesinde mevcut muhtar olan ve tekrar muhtar adayı olan Ahmet Kızılateş çalışmalarını hızlandırdı.

Sık sık mahalle sakinlerinin görüş ve önerilerini alan muhtar adayı Ahmet Kızılateş dün akşam yine Burak sitesi sakinleriyle istişarede bulundu. Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada komşuların söylediklerini not eden Ahmet Kızılateş 31 Mart seçimlerinde tekrar onlardan söz aldı.

Kızılateş, “Daha önce mahalle halkı bana büyük destek verdi ve onarla hizmet ettim, şimdi yine aynı desteği verdiler güvenim daha da artı. Amacım onların güvenine layık olmak. Mahalle halkıyla birlikte sürekli istişare halindeyim ve mahallemizi tekrardan birlikte yönetmek içim çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49