Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Muhtaçlara aşevi yetişiyor
Şanlıurfa'da her gün binlerce ihtiyaç sahibi kişilere sıcak yemek yardımında bulunan Gönüllü Kuruluşlar Aşevi, ihtiyaç sahiplerini umudu oluyor.
 
Şanlıurfa’da faaliyet gösteren aşevi, her gün binlerce muhtaç aileye umut kapısı oluyor. Şanlıurfa’da bulunan ihtiyaç sahibi ailelerin rahatlıkla faydalanabildiği aşevinde her gün sıcak yemekler ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. Gönüllü kuruluşlar aşevi sayesinde sıcak yemek fırsatı yakalayan vatandaşlar, yetkililere ve bu yardımı sağlayan kişilere teşekkür ederek, büyük bir sevaba girdiklerini söyledi.
 
Öğle ve akşam yemeklerinin çıktığı aşevinden faydalanan vatandaşlar, beraberinde getirdikleri kaplarla sıcak yemekleri evlerine de ulaştırıyor. Daha önceden tespit edilen ailelerin rahatlıkla girip yemeklerini alabildiği aşevinde kayıt yaptıramayanlar da kayıtlarını yaptırdıktan sonra faydalanabiliyor. Dört çocuğu olduğunu ve eşinin iş bulamadığını söyleyen Nazife Tahta adındaki vatandaş, aşevi sayesinde evlerinde sıcak yemekler yediğini söyleyerek, “bizim yeteri kadar maddi durumumuz yok. Eşim çalışmıyor, çocuklar küçük biz de buraya gelerek, ailemiz için sıcak yemek götürüyoruz. Bu kurumu yapanlara sonsuz teşekkürler ediyorum. Onlar sayesinde onlarca aile sıcak yemek yiyor” şeklinde konuştu.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49