Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak Sancaktepe -Şanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Mısır’daki İdam Kararı Protesto Edildi
Şanlıurfa’da İnsani yardım platformu tarafından Mısır’da darbe karşıtı gösterilere katıldıkları iddiasıyla idam kararı verilen 529 kişi için verilen idam kararını protesto edildi.
 
İnsani yardım platformunun organize ettiği aralarında kadınlarında bulunduğu yaklaşık 800 kişi Topçu meydanında tekbir getirerek "Darbeci firavunlar döktükleri kanda boğulacak", "Darbeciler yenilecek," yazılı ve Rabia işareti bulunan dövizler taşıyarak, tekbir getirdi. Mısır’da darbe karşıtı gösterilere katıldıkları gerekçesiyle idam kararı verilen 529 kişi için bir araya gelen vatandaşlar Yatsı namazını kıldı. Alanda yere serilen kilimler üzerinde namaz kılan vatandaşlar hep bir ağızdan dua etti. Namaz sonrası kuranı kerim okundu. Küçük kız çocuklarının şiir okuduğu sırada 13 yaşındaki Merve Demirel, gözyaşları arasında şiirini okudu.
 
İnsani yardım platformunun tarafından topçu meydanında düzenlenen protesto yaklaşık 4 saat sürdü. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49