Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Meclis Üyesi Demir'in Cenazesi Toprağa Verildi
Eyyübiye Belediye Meclis üyesi Bahattin Demir'in cenazesi Yusuf Paşa Cami'inde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.
Aracıyla Şanlıurfa'dan Antalya'ya giderken direksiyon başında geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Eyyübiye Belediye Meclis üyesi Bahattin Demir gözyaşları arasında toprağa verildi.
Demir'in cenaze töreninde kent erkanı ve siyasilerden çok sayıda kişi yer aldı. Yusuf Paşa Cami'inde öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazıyla Demir'in naaşı Bediüzzaman Aile Mezarlığı'na defnedildi. Cenazeye katılan aile üyeleri ve sevenlerinin gözyaşlarına hakim olamadıkları görüldü.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49