Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak Sancaktepe -Şanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Malhotra Üniversitesini Ziyaret Etti.
BM Türkiye Mukim Koordinatörü ve BM Kalkınma Programı (UNDP) Türkiye Mukim Temsilcisi Kamal Malhotra Harran üniversitesini ziyaret etti.
12 Eylül 2013 tarihinde üniversitenin Osmanbey yerleşkesinde, üniversite Rektörü Prof.Dr İbrahim Halil Mutlu’yu ziyaret eden, kamal malhotra üniversite Rektörü Mutlu’dan üniversite hakkında bilgiler aldı.
Gerçekleşen ziyarette GKİB Başkanı Sadrettin Karahocagil, GKİ Başkan yardımcıları, Harran Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof.Dr Bülent Yeşilata, program uzmanı ve koordinatörü Murat Gürsoy’da hazır bulundular.
Yapılan görüşmeler sonrası gelen heyet üniversite yerleşkesindeki gezerek, yapılan projeleri incelediler.
Üniversitenin yumuşak ve set çekirdekli meyve bahçeleri, bilgisayar laboratuarlarını gezen heyete daha sonra mühendislik Fakültesi Dekanı Prof.Dr Bülent Yeşilata tarafından yenilenebilir enerji kullanımı konusunda kurulan GAP –YENEV hakkında brifing verildi.
Ziyaret ve brifing sonrası bir açıklamada bulunan BM Türkiye Mukim Koordinatörü ve BM Kalkınma Programı (UNDP) Türkiye Mukim Temsilcisi Kamal Malhotra, üniversite ve sanayi işbirliğinin önemini anlatarak, Harran üniversitesinde olmaktan mutlu olduklarını ve Gap -Yenev’in önemli bir çalışma olduğunu ifade ederek, ve bu alanda ortak çalışma yapabiliriz. Dedi

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49