Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

LPG’ye ayar yapan esnafın işi iyi
LPG’li araç kullanan vatandaşlar, sürekli LPG’ye yapılan  zamma tepki göstererek tasarruflu diye kullandıkları bu yakıtla benzin arasındaki farkın gün geçtikçe kapandığını belirtti. Otomobillerde tasarruf etmek isteyen vatandaşlar LPG ayar işyerlerine başvuruyorlar.
 
Otomobile binecek güçlerinin kalmadığını belirten vatandaşlar, “Türkiye’de son gelen zamla LPG fiyatı çok arttı. Benzin ile arasındaki fark kapanmak üzere zamlar sonrasında LPG ile benzin arasındaki farkın azalacağını söyleyen vatandaşlar ise şunları söyledi:
“Zamın hepsi acıdır. Emeklinin maaşına bir kuruş zam yok ama her şeye zam var. İşte Türkiye’nin hali bu. LPG ile benzin arasında pek bir fark kalmadı. Üstelik LPG’in motora ve araca birçok zararı var. Buna rağmen ucuz olduğu için tercih ediyorduk ancak baktığımızda son olarak yüzde 10’u geçen bir zam geldi. Hayat böyle devam edecek.”
 
LGP yapılanan zamlar karşı vatandaşlar tasarruf amaçlı LGP ayar yapan işyerlerine yöneldi. Daha çok LPG’den tasarruf etmek isteyen vatandaşlar LGP ayar yapan işyerinde LGP’nin ayarını düşürerek bir nevi tasarruf ettiklerini belirtiler. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49