Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak Sancaktepe -Şanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Küçük Kız cesedi bulundu
 Naci ÇETİNDAĞ

Şanlıurfa Merkeze bağlı Akdilek köyünde dün kaybolan küçük kızın cesedi evlerinin arkasında çuvalda boğulmuş bir şekilde bulundu.

Olay dün öğlen saatlerinde Şanlıurfa merkeze bağlı Akdilek köyünde meydan geldi. İddiaya göre Akdilek köyünde dün kaybolan İlköğretim 1. Sınıf öğrencisi 6 yaşındaki Zehra Topdağ(6) bütün aramalara rağmen bulunmadı.  Bugün sabah saatlerinde amcası İsmail Topdağ tarafından evlerinin arkasında tarla içerisinde yazın yatmak için kullanılan taht’ın altında pamuk çuvalın içersinde boğulmuş bir şekilde bulundu.  Hemen Jandarma haber verildi. Jandarma olay yerinde geniş güvenlik önlemi alarak detaylı bir inceleme başlattı. Küçük kızın Annesi Amşe ve Babası Halit Toptağ sinir krizi geçirdi. Savcının incelememesinden sonra küçük kızın cansız bendi otopsi Yapılmak üzere Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma morguna kaldırıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49