Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Köye sahip çıkan yok
Şanlıurfa merkeze bağlı Bayraklı köyün yol ve köprü çilesi iki kurum arasında gidip geliyor.
 
Bayraklı köy sakinleri yol ve köprülerinin olmadığından kışın taşımalı okula giden 90 öğrenci yaklaşık 600 metre mesafeye yağmur, çamur içersinde yürümek zorunda kalıyor. Köprü ve yol yapılması için verilen dilekçilere   İl özel idare bize ait değil derken DSİ Bizim alanımıza girmiyor köy sahipsiz kaldı.
 
Köy sakini adına konuşan Mustafa Taşkın “10 yıldır ilgili makamlara ve milletvekillerine yol ve ulaşım ili ilgili dilekçilerle müracaat ettik her hangi bir cevap almadık en son yol ve köprü için 15. bölge DSİ müracaat ettik DSİ 15 .bölge bizi İl özel idareye havale etti. bizde İl özel idareye tekrar müracaat ettik ama il özel idare bize bir dilekçe yazarak sizin müracaat ettiğiniz yol ve köprü DSİ’ye aittir biz şimdi ne yapacağız iki kurum arasında gidip geliyoruz, milletvekillerinden de söz aldık köprü ve yol yapılacak diye ama yapılmadı yaklaşık 90 öğrencimiz var kışın öğrenci servisleri yaklaşık 600 metre mesafeden öğrencileri alıyor küçük çocuklarımız perişan oluyor yağmurlu, çamurlu yolda gitmek zorunda kalıyor.
 
Şuanda oturduğumuz Bayraklı köyü ikiye ayrılır muhtarlıkla aramızda 1. kilometre yol var bütün gelen hizmetler  muhtarın bulunduğu yere geliyor. Bizim tarafa hizmet gelmiyor. Ben başta sayın Başbakanımız bir lafı var bir köyde bir ev olsa dahi susuz ve yolsuz kalmayacak Başbakanımız hiç sormuyor mu milletvekillerine milletin sorunu derdi var mı diye işte derdimiz yol ve köprü dür.  sayın Valimizden  rica ediyoruz köprü ve yolumuzu yapın çocuklarımız kışın okula rahat gitsin yol ve köprü olmadım mı kışın çocuklar yaklaşık 600 metrede mesafede bekleyen taşımları öğrenci servislerine yağmur ve çamurlu gidiyorlar okul saatine bazen yetişmiyorlar geç kalıyorlar köprü ve yolumuz yapılsın dedi”(Naci Çetindağ)
    

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49