Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan sanlıurfa Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak

Bu haber kez okundu.

Korsan Kitap Operasyonu
Şanlıurfa Güvenlik şube müdürlüğü  korsan kitap satan işyerine operasyonu düzenledi operasyonda  1247 adet kitap’a el konuldu olayla ilgili 1 kişi hakkında fikir ve sanat eserleri kanununa muhalefetten işlem yapıldı.
 
Şanlıurfa Emniyet müdürlüğü Güvenlik şube müdürlüğü Atatürk bulvarı üzerinde bir işyerinde  fikir ve sanat eserleri kanuna muhalefet kapsamında korsan materyallerin usulsüz olarak satıldığı tespit edilen  A.U. isimli şahsın işyerine operasyon düzenlendi. Yapılan aramada 682 adet bandrolsüz kitap, 115 adet usulsüz bandrollü kitap ile 450 adet sahte bandrollü kitap olmak üzere piyasa değeri 20 bin lira olan toplam 1247 adet korsan kitap ele geçirildi. olayla ilgili olarak gözaltına alınan A.U. şahıs hakkında fikir ve sanat eserleri kanununa muhalefetten işlem yapıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49