Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak Sancaktepe -Şanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Kazı çalışmaları işlerine yarıyor
Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesi Yenişehir mahallesinde başlayan DEDAŞ kabloların yer altına alınması ve Büyükşehir Belediyesinin yeni kaldırımların yapılmasıyla birlikte stabilize edilmeyen yolların fazla oluşu ve koşullar nedeniyle kısa sürede kirlenen araçlar, oto yıkamacılarda yoğunluk oluşturuyor.
Kent merkezinde oto yıkamacılarda neredeyse her zaman araç yoğunluğu oluşurken, araç sahipleri yolların düzeltilmesini istiyor. Yapılan kazı çalışmaları nedeniyle Cadde yollarda oluşan tozlardan etkilenen araçlarını temizlemek isteyen vatandaşlar oto yıkamacılara koşarken, yaşanan yoğunluk esnafın yüzünü güldürüyor. Yeşildirek mahallesinde Yıldırım  oto yıkaması yapan Halil Yıldırım, son zamanlardaki caddelerde yapılan kazı çalışmaları nedeniyle  oto yıkamacılarına yüzünü güldürdüğü belirterek, ”Caddelerde kazı çalışmalar nedeniyle oluşan tozlanma sebebiyle vatandaşlar oto yıkamacılarda kuyruk oluşturuyor. Evlerinin önüne park eden vatandaşlar sabahları kalktığında araçlarında tozlar yapışıyor. Bu toz yapışmaları sayesinde şükür şuanda işlerimiz iyi. Vatandaşın evinden sonra en önem verdiği şey aracıdır. Biz bunun temizliğini yapıyoruz ve müşterileri memnun etmeye çalışıyoruz” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49