Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan sanlıurfa Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak

Bu haber kez okundu.

Karaköprü'de Trafik Kazası, 4 Yaralı

Edinilen bilgilere göre kaza, Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesine bağlı Badıllı kavşağında meydana geldi. iddiaya göre yolda Sürücülerin ismi henüz öğrenilmeyen seyir halinde devam eden 27 F 0897 otomobil ile seyir halinde devam eden 63 ABC 002 plakalı ticari araç çarpıştı. Meydana gelen kazada 4 kişi yaralanırken, kazayı gören çevredeki vatandaşlar olay yerine giderek durumu sağlık, emniyet ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipleri trafik kazasında yaralanan 4 kişiye olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Şanlıurfa’daki hastanelere kaldırıldı.

Sürücüler ise sürekli kazaların meydana geldiği yolda her hangi bir işaretin olmadığını belirterek yetkilileri göreve davet ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Musa Oruç 13 ay önce

Çok şükür hepsi sağlam

banner24

banner49